Online Educa Berlin, lähtötunnelmissa

Posted by Pauliina on November 28, 2011 in Oppimassa, Sometu, Tapahtuma, Työssä oppiminen |

Lähden huomenna viideksi päiväksi 29.11.-3.12.2011 Otavan Opiston Sometu-verkoston sekä osahankkeen ulkomaan työmatkalle. AVO-hanke osallistuu Online Educa Berlin -konferenssiin sekä useammalla konferenssipuheella että messuosastolla, jonka nimi on Finnish Learning Networks. Ville Venäläinen pitää Sometu-verkostosta puheen perjantaina 2.12. klo 11.45-13.00 sessiossa ja minulla on järjestäjien lupa osallistua siihen yleisöstä. Online Educa Berlin -konferenssi löytyy Facebookista ja Twitteristä. Twitterissä konferenssia voi seurata #oeb11 hashtagilla.

Matkalle lähtemisen jännitystä helpottamaan loin Facebook-ryhmän nimeltään Suomalaiset Online Educa Berlin 2011 -konferenssissa. Ryhmään voi liittyä konferenssitapahtumaan osallistuvat suomalaiset. Jaamme toisillemme vinkkejä liittyen konferenssiin ja Berliiniin. Tällä hetkellä ryhmässä on 21 jäsentä. Lisäsin ryhmään ne henkilöt, jotka olivat omassa Facebook-profiilissani kertoneet tulevansa konferenssiin. Online Educa Berlin -konferenssin sivuilla on MyOEB-sovellus, jolla voi rekisteröityä tapahtumaan ja viestitellä muiden osallistujien kanssa. Rekisteröidyin sovellukseen ja bongasin suomalaisia osallistujia. Lähetin muutamille yksityisviestejä, joihin yksi on tähän mennessä vastannut. Päätin siis osaltani aktivoitua ja luoda oman kommunikointikanavan. Lisäsin Facebook-ryhmään MyOEB-sovelluksesta bongaamani suomalaiset, jotka ovat Facebookissa ystäviäni. Ryhmässä kerroin, että toivon muidenkin lisäävän OEB-konferenssiin saapuvia suomalaisia mukaan ryhmään.

Ryhmässä on jo jaettu sääennuste Berliinissä seuraaville kymmenelle päivälle, muutamien osallistujien lento- sekä majoitustiedot ja linkki lentoyhtiö Air Berlinin sähköiseen lennolle tsekkaukseen. Kokeilin ensimmäistä kertaa tätä sähköistä versiota. Sain lentokoneesta menomatkalle paikan 19C käytävältä. Berliinissä yövyn hotelli Pullman Berlin Schweizerhofissa. Konferenssipaikkana on hotelli InterContinental Berlin. Hotellin välillä on vain muutama sata metriä matkaa, joten liikkuminen on helppoa Berliinissä.

Odotan innolla tulevia konferenssipäiviä!

Tags: , , , ,

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2010-2024 Oppimassa All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.7.2 theme from BuyNowShop.com.