Google Plussaan ohjeistuksia

Posted by Pauliina on August 19, 2011 in Oppimassa, SoMeAVAT, Työssä oppiminen |

Google+ tai Google Plus https://plus.google.com/ on Googlen uusi sosiaalisen median yhteisöpalvelu. Google+ -palvelussa käyttäjät voivat jakaa kuvia, viestejä ja kommentteja, minkä lisäksi tiedot yhdistetään Googlen karttapalveluun. Mukana on myös videochat-toiminto ja kontaktien organisointi ryhmiin.

Google+ ohjeistuksia

Jos mietit, kuinka päästä alkuun, niin löydät hyviä neuvoja suomenkielisestä Google+ aloitusoppaasta, jonka on kirjoittanut Jaana Nyström: Google+ starttiopas sekä omista Delicious-kirjanmerkeistäni löytyy lisää linkkejä.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2010-2024 Oppimassa All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.7.2 theme from BuyNowShop.com.