Vuonna 2050

Posted by Pauliina on September 21, 2020 in Oppimassa, Tulevaisuus, TV |

Onko sinulla kykyä muuntua muuttuvassa maailmassa?
Inspiroiduin Mika D. Rubanovitschin megatrendien joukkoistuskyselystä. Kirjoitin mahdollisen tulevaisuudennäkymäni auki:

 

On vuosi 2050 ja olen nuori notkea 79-vuotias.
Olen juuri saapunut hyvinvointivalmentajani pitämästä aivovalmennuksesta ja oppinut ranskan kielen sekä brasilialaisen ju-jutsun alkeet. Nanobotit ovat vahvistaneet lihaksiani ja lisänneet notkeuttani sekä lisänneet aivoissani synapsiyhteyksiä.

Asun Maassa viher-Suomessa, työpaikkani on Kuussa, kakkosasunto on Marsissa ja perheemme mökki on Venuksessa. Olen ammatiltani henkilökohtaisten robottien ihmisohjaaja sekä empatiavalmentaja. Lisäksi harrastusmielessä opetan entisajan elämäkokemuksia, kuten saunavihtojen tekemistä, villasukkien kutomista sekä leipomista. Liikun uuden vuonna 2040 löydetyn energian avulla ajassa ja matkassa nopeasti kapselisukkuloissa.

Uusiutuvan energian avulla ruoan tuotantoon tehdään tarvittava proteiini ilmasta ja tuotantolaitokset luovat nopeasti nautittavaa ja sulavaa koeputkiruokaa. Hifistelijöille on tarjolla Maassa fine dining-ravintoloita vanhanaikaiseen syömiseen.

Ilmassa leijuvasta hologramminäytöstä tarkistan aikatauluni ja vahvistan seuraavan kokemuselämyskäynnin virtuaalibiokemiakeskuksessa.
Kun haluan rentoutua retrotunnelmissa, lataan elokuvanäytölle vuoden 2020 tosi-tv -sarjoista Big Brother Suomi-, Ensitreffit alttarilla-, First Dates UK-, Selviytyjät-, Tanssii tähtien kanssa-, Temptation Island Suomi-, Vain elämää- ja Yökylässä Maria Veitola -jaksoja.

Maassa ja muilla planeetoilla on otettu käyttöön vuonna 2045 meritokratia eli hallinto, jossa yleneminen tapahtuu ansioiden eli meriittien perusteella. Valta jaetaan suoritusten, pätevyyden ja kykyjen mukaan. Olen Maassa hallinnossa empatia-asioista vastaava ja Kuussa hyvinvointiasioista vastaava.

Olen hybridi-ihminen, jolla on pidentynyt elinikä. Oppivan tekoälyn ja henkilökohtaisen robotin avulla olen saavuttanut tasapainon ravinnon, nukkumisen, palautumisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tasoilla. Olen onnellinen ja odotan innolla tulevia vuosikymmeniä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2010-2024 Oppimassa All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.7.2 theme from BuyNowShop.com.