Wikispaces ja Moves poistuvat käytöstä 31.7.2018

Posted by Pauliina on July 31, 2018 in Oppimassa |

Olen käyttänyt useita vuosia erilaisiin tarkoituksiin Wikispaces-wikejä. Olen perustanut tai saanut oikeudet käyttää 19 eri Wikispaces-wikiä. Tänään 31.7.2018 Wikispacesin maksuton peruskäyttö päättyy. Olen siirtänyt tänne oppimispäiväkirjablogiini talteen tärkeimpiä tekstejä, jotka haluan säilyttää. Jatkossa laitan tekstejä talteen blogeihini, Purot.net -wikiin sekä Google-dokumentteihin. Wayback Machine -sivusto auttaa jatkossa kaivamaan vanhoja verkkosivuja esiin, jos niitä kaipaan.

 

Myös Moves-sovellus iPhonestani poistuu käytöstäni tänään. Olen viiden vuoden ajan saanut Moves-sovelluksen avulla tietää, kuinka paljon olen liikkunut päivittäin ja viikon kuluessa. Sunnuntaina 8.7.2018 kävelin 16,6 kilometriä päivän aikana, joka on kaikkien aikojen ennätykseni päivässä. 29.8.2016 alkaneella viikolla kävelin 55,1 kilometriä, joka oli kaikkien aikojen ennätykseni viikossa. Otin 6.7.2018 käyttöön punamustan Garmin Vivosport -GPS-aktiivisuusrannekkeen ja Garmin Connect-sovelluksen. Saan enemmän tietoa irti aktiivisuusrannekkeen avulla, mutta jään kaipaamaan koko päivän liikkumiskilometrejä. Aktiivisuusrannekkeessa pitää erikseen aktivoida kävelylenkille seuranta, kun Moves teki sen automaattisesti taustalla.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2010-2024 Oppimassa All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.7.2 theme from BuyNowShop.com.