Hyvän mielen taidot, osa 2

Posted by Pauliina on February 7, 2016 in Hyvän mielen taidot, Oppimassa, Työssä oppiminen, Verkkokirjoittaminen |

Päivän aloitus

 

Olen aloittanut päiväni keskiviikosta 20.1.2016 lähtien #hyvänmielenminuutti harjoituksella. Idea lähti Maaretta Tukiaisen Hyvän mielen taidot -kirjasta ja Hyvän mielen korteista. Valitsen kolmesta korttipakasta kortit. Hyvän mielen kortit valitsen numerojärjestyksessä ja Pesäpuu ry:n vahvuuskorteista ja Ideapakan Kuvat & Adjektiivit -korteista valitsen intuitiivisesti Hyvän mielen korttiin sopivat. Nämä kolme korttia muodostavat minulle sen päivän hyvän mielen taitoja vahvistavan yhdistelmän. Kortit ovat työpöydälläni näkyvissä ja annan mieleni välillä vaeltaa päivän teemaan. Jossain vaiheessa päivää kirjaan ajatukseni tänne oppimispäiväkirjablogiini. Kortista 1 kirjoitin aiemmin. Hyvän mielen kortteja on pakassa 53, sama määrä kuin viikkoja joinakin vuosina. Tässä seuraavia korttejani, jotka halusin tuoda tänne oppimispäiväkirjaanikin näkyville.

 

A – Myönteisyyden taidot

 

Kortit 2 – Merkityksen kokeminen, avulias ja vaaleanpunaisella pohjalla pajunkissat

Kortti 2

Kortit 3 – Vahvuuksien tunnistaminen, innostunut ja sosiaalinen

Kortti 3

Kortit 4 – Hyvän tekeminen, erilainen ja hyväntahtoinen

Kortti 4

 

Jatkan harjoitusta omaan tahtiini ja muistan, miten helposti voin saada hyvän mielen itselleni.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2010-2024 Oppimassa All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.7.2 theme from BuyNowShop.com.