Osaamismerkkejä hakemassa, osa 6

Oppiminen online -koulutuksen osaamismerkkien hakeminen on tullut loppusuoralle. Tässä aiemmat blogikirjoitukset aiheesta

Tässä loput haetut ja myönnetyt osaamismerkit (54-60):

54. Open Office 365

Tyyppi: Sovellukset

Badge-ryhmä: Office

Merkistä näyttöni

Osaamisen osoittaminen:
Lisää oppimismerkkihakemukseesi linkki OneDrivessä luotuun, jaettuun asiakirjaan. Kuvaile asiakirjassa, miten voit hyödyntää OneDriveä omassa työssäsi ja mitä lisäarvoa se tuo joko opiskelijoille tai yhteistyökumppaneillesi.
Liitä asiakirjaan lisäksi linkki ja/tai nimeä jokin verkkoyhteisö, josta saa tukea Office365:sen opetuskäyttöön. Perustele miksi valitsit juuri kyseisen sivuston tai yhteisön.

55. Tvt-strategiat

Tyyppi: Kansalliset ja kv-verkostot

Badge-ryhmä: Strategiat

Merkistä näyttöni

Osaamisen osoittaminen:
Tutustu oman organisaatiosi TVT-strategiaan.
Tee siitä lyhyt tiivistelmä/esitys ja liitä kehittämisideoitasi, jaa esityksesi ja liitä se anomukseesi.

56. realXtend

Tyyppi: Virtuaaliympäristöt ja 3D

Badge-ryhmä: AR/VR

Merkistä näyttöni

Osaamisen osoittaminen:
Osallistu RealXtend Meshmoon verkko-opetusjaksolle. Liitä kuvakaappaus osallistumisestasi osaamismerkkihakemuksen liitteeksi.
TAI
Tee oppimisaihion (esim. video, sarjakuva) aiheesta ʺMiksi ja miten voisin hyödyntää 3D-virtuaalimaailmoja omassa opetuksessani?ʺ, palautus osaamismerkkihakemuksen liitetiedostona.

57. Second Life

Tyyppi: Virtuaaliympäristöt ja 3D

Badge-ryhmä: AR/VR

Merkistä näyttöni

Osaamisen osoittaminen:
Osallistu Second lifessa verkko-opetusjaksolle ja todenna osallistumisesi kuvakaappauksella. Liitä kuva osaamismerkkihakemukseen liitetiedostona.
TAI
Tee oppimisaihio (esim. video, sarjakuva) aiheesta ʺMiksi ja miten voisin hyödyntää Second Lifea omassa opetuksessani?ʺ. Palautus osaamismerkkihakemuksen liitetiedostona.

58. Office Mestari

Kaikki Office-badget ansaittu.

59. Strategiat Mestari

Kaikki Strategiat-badget ansaittu.

60. Some-Kehittäjä

Some-Kehittäjä on koontimerkki. Sen saa automaattisesti, kun 45 Ope.fi-taitotasoihin liittyvää osaamismerkkiä on suoritettu. Merkit on listattuna sivulla http://www.oppiminenonline.com/osaamismerkin-hakemuslinkit/.

Hain kaikista osaamisalueista osaamismerkit suoraan. Mielenkiinnosta katsoin muutaman Oppiminen online -webinaarin. Hain tänä vuonna tammi-elokuun aikana 45 osaamismerkkiä, joiden myötä sain myös 12 mestarimerkkiä sekä kolme tasomerkkiä eli Some-Noviisin, Some-Ekspertin ja Some-Kehittäjän. Open Badge Passportistani löytyy myös kolme Open Badgeen ja ideointiin liittyvää osaamismerkkiä. Yhteensä minulla on nyt 63 osaamismerkkiä Open Badge Passportissa.

Aloitin Tubecon-tapahtuman jälkeen YouTubessa oman vlogin. Siellä on myös asiaa Oppiminen online -opiskeluista 24.8.2015 videolla.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2010-2024 Oppimassa All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.7.2 theme from BuyNowShop.com.