MC Somettajat – 4. verkkokokoontuminen ja 5. kokoontuminen

Posted by Pauliina on February 10, 2015 in MC Somettajat, Nettikätilö, Opinnot, Oppimassa, Työssä oppiminen, Video |

Joulukuun 4. kokoontuminen Otavan Opiston Yhteisömanageri “Master Class” -kurssin MC Somettajien kanssa oli verkossa perjantaina 12.12.2014 klo 12-15. Kävimme pienellä porukalla AC-verkkokokoushuoneessa läpi edellisen lokakuun 3. kokoontumisen verkkotehtävän, josta kirjoitin aiemmin.

Helmikuun 5. kokoontuminen oli perjantaina 6.2.2015 “luokkaretki” Suunnon toimistolle, jossa tapasimme Suunnon Head of Digital Marketing Janne Kallion. Kuvasin Jannen esityksen Bambuserilla talteen pienen taipuvan GorillaPod-jalustan avulla.

MC Somettajat Suunnolla

Lauantaina 7.2.2015 kokoonnuimme Otavan Opiston Osuuskunnan tiloissa Annankadulla, 6 osallistujaa paikalla; Maria Rajakallio, Eija Kalliala, Netta Vahteri, minä, Tuuli Nurminen ja Anne Karkulahti sekä opettajana Jere Rinne. Verkossa kokoontumiseen osallistuivat Maarit Riikonen ja Vesa Ilola sekä Anne Stolt. Kuuntelimme Virve Erosen näyttötyön toiselta yhteisömanagerikurssilta. Hänellä oli aiheena oman toiminimen perustaminen tietotekniikkatuen antamiseen ja somekouluttamiseen Etelä-Karjan alueella. Twiittasin esityksen pääkohdat #mcsomettajat -hashtagilla. Loppuosa yhteisestä ajasta kului nopeasti, kun mietimme mihin suuntaan meidän jokaisen tulisi yhteisömanageri-työssämme suuntautua sekä kehittyä. Mietimme swot-ajattelun kautta jokaisen omia vahvuuksia, heikkouksia, mahdollisuuksia ja uhkia. Teimme myös tulevaisuuspajan tapaan ryhmätyön, että mitkä ovat yhteisömanageroinnin haasteet non profit-, business- ja sisäinen cm- yhteisöissä. Non profit -yhteisön erilaiset tahtotilat, business- yhteisön pikavoittojen metsästys ja sisäisen cm-yhteisön pelko pääsivät käsittelyymme.

Takana on viisi kokoontumista 11 kuukauden aikana. Vertaisoppiminen oli teemana ja varmasti sitä tapahtui. Yhteisömme jää elämään salaisen Facebook-ryhmämme sisällä.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2010-2024 Oppimassa All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.7.2 theme from BuyNowShop.com.