Oppiminen online -koulutukseen mukaan

Posted by Pauliina on December 19, 2014 in Motivaatio, Opinnot, Oppimassa, Oppiminen online, Pelillisyys, Työssä oppiminen |

Ilmoittauduin marraskuun lopulla verkossa Oppiminen online -koulutuksen Some-Kehittäjä -koulutuksen Hämeenlinnan toteutukseen mukaan 11.-12.2.2015 (aloitusleirin ohjelma). Sain sähköpostitse 16.12.2014 vahvistuksen, että minut on hyväksytty mukaan. Meitä on noin 10 henkilöä tulossa samalle aloitusleirille.

Kyseessä on uudenlainen tapa toteuttaa ammatillisen opetustoimen henkilöstö- ja täydennyskoulutusta pelillisessä muodossa. Oppiminen online on osa OsaOppi III – Osaamispisteet pelissä -hanketta, jossa järjestetään Ope.fi -taitotasojen päivitykseen tähtäävää koulutusta kolmella tasolla (Ope.fi=Some-Noviisi, Ope.fi II=Some-Ekspertti, Ope.fi III=Some-Kehittäjä) ja kolmella eri paikkakunnalla (Oulu, Espoo ja Hämeenlinna). Alueelliset ryhmät kilpailevat toisiaan vastaan oppiminen online-verkkosessioiden suorittamisessa, joita tullaan järjestämään noin 50 eri teemasta marraskuun 2014 ja marraskuun 2015 välisenä aikana.

Meillä on käytössä suljettu Facebook-ryhmä Oppiminen online ja jäseniä on tällä hetkellä 85. Jo ennen aloitusleiriä voi aloittaa osaamismerkkien suorittamisen.

Olen ihan innoissani tästä uudesta mahdollisuudesta näyttää oma sosiaalisen median osaamisen tasoni pelillistämisen keinoin. Peliohjeista löytyy lisää tietoa.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2010-2024 Oppimassa All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.7.2 theme from BuyNowShop.com.