AKTIIVI-verkoston tapaaminen Tampereella

Posted by Pauliina on February 22, 2012 in Oppimassa, Sometu, Tapahtuma, Työssä oppiminen |

AKTIIVI on Avoimissa oppimisympäristöissä aktiiviseksi kansalaiseksi -kehittämisohjelman koordinaatiohanke, johon kuuluu yhtenä osahankkeena AVO-hanke. AVO-hankelaisia osallistui Tampereella 9.-10.2.2012 AKTIIVI-verkoston tapaamiseen. Olin mukana sekä AVO1-hankkeen Vinkkiverkko-verkoston nettikätilönä että AVO2-hankkeen Sometu-verkoston nettikätilönä. Kahden päivän tapaamisen teemana olivat tuotteistaminen ja viestintä. Päivien esitysmateriaalit ovat ladattavissa. Tapahtuman aikana kirjoitetut Verkko haltuun -hankkeen blogikirjoitukset kuvaavat lisää Tampereen tapaamisen sisältöä.

Tuotteistamisen tuloksia

Hankkeiden tuloksista kertyneitä tuotteita on julkaistu AKTIIVI-hankkeen Elgg-alustalla .pdf-muodossa. AVO-hankkeen yksi tuotos on kuvailemani Matkatoimisto SoMe. Seuraavan kerran Matkatoimisto SoMeen pääsee tutustumaan huhtikuussa ITK2012-konferenssissa Hämeenlinnassa 18.4.2012 workshop-päivässä sekä 19.-20.4.2012 ITK-toriesityksenä.

Werstas

Tampereen tapaamisen iltaohjelmana oli tutustuminen Työväenmuseo Werstaaseen. Kiersimme mm. päänäyttelyn, joka on nimeltään Meirän kaupunki, joka kertoo työelämän muuttumisesta, työväen asumisesta ja kansalaisyhteiskunnan vaiheista. Kävimme myös Höyrykonemuseossa ja Ihan epäNormaalia-näyttelyssä. Loppuillaksi siirryimme ravintola Plevnaan nauttimaan iltapalaa ja kuuntelemaan Heikki Mäenpään soittoa. Alla kierroksilta ja Heikin soittamisesta kuvia.

Tunnelmakuvia

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2010-2024 Oppimassa All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.7.2 theme from BuyNowShop.com.