Sosiaalisen median tiedottajakurssin suorittaminen

Posted by Pauliina on November 27, 2011 in Opinnot, Oppimassa, SoMeAVAT, Sometiedottajakurssi, Työssä oppiminen |

Olen osallistunut Otavan Opiston sosiaalisen median tiedottajakurssille ja suorittanut näyttötyöni ajalla 24.9.2010-10.9.2011. Kurssin laajuus oli 16 opintoviikkoa lähi- ja verkko-opintoja. Olin Sosiaalisen median tiedottajakurssi IV -ryhmässä ja opettajina toimivat Jere Rinne ja Anne Rongas. Meidän ryhmän jälkeen ovat sometiedottajakurssin käyneet viitosryhmä ja nyt kurssia käyvät kuutosryhmä. Olin kuutosryhmäläisten kanssa yhdessä, kun kävin henkilökohtaisesti hakemassa todistukseni Otavan Opistolta marraskuun pajan yhteydessä.

Olen täten valmistunut sometiedottajakurssilta ja aiheeseen liittyvät blogikirjoitukset sekä näyttötyöni löytyvät tästä oppimispäiväkirjablogista otsikolla Sometiedottajakurssi. Olen hyvin ylpeä 16 opintoviikosta, sillä ne ovat elämäni ensimmäiset opintoviikkosuoritukseni.

Vuodenaikaan nähden huomattavasti tavallista lämpöisempi sää on mahdollistanut, että omassa kukkapenkissäni on ollut vielä marraskuun neljäntenä päivänä kukkivia keltaisia ruusuja. Tälläkin hetkellä ulkona sataa vettä. Kerran on jo satanut lunta, mutta se suli heti pois. Saa nähdä, koska tänä talvena sataa ensilumi, joka pysyy. Täten tallennan marraskuun ruusut tähän valmistumisblogikirjoitukseeni ja samalla kiitän kaikkia tuesta ja avusta omien opintojeni aikana, kaunis kiitos!

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2010-2024 Oppimassa All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.7.2 theme from BuyNowShop.com.