Villasukkaohje

Posted by Pauliina on January 1, 2011 in Oppimassa, SoMeAVAT, Sometiedottajakurssi, Villasukat |

Olen harrastanut villasukkien neulomista vuodesta 2005 lähtien. Neulon vuodessa muutamat villasukat. Kirjoitin tänään talteen oman villasukkaohjeeni sähköiseen muotoon. Laitan sen talteen tänne blogiini. Ehkäpä joku muukin löytää siitä itselleen sopivan ohjeen. Tässä .pdf-muodossa villasukkaohje 41 koon villasukille. Lankana voi käyttää 2 x 150 g Novita 7 veljestä Raitaa, Polkkaa, Lintuja (Punatulkkua, Sinisorsaa, Kyyhkyä) yms. ja 3,5 koon sukkapuikkoja.

Ohjeen voi printata ja sukkien neulomisen etenemisen voi merkitä keltaisiin laatikoihin rasteilla. Aloitan villasukkaparin neulomisen kaksilla puikoilla, joten saan molemmat sukat valmiiksi yhtä aikaa. Ohjeessa on myös molemmille sukille omat rastipaikkansa.

Löysin äskettäin Ihan Itse -keskustelufoorumin kaikille kädentaidoille. Sieltä löytää lisää ohjeita neulomiseen. Hämeenlinnan kaupunginkirjaston Makupalat on kerännyt neulomiseen liittyviä linkkejä. Blogilistalta löytyy tällä hetkellä 771 neulominen-hakusanalla, 514 neuleblogi-hakusanalla, 419 blogia käsityö-hakusanalla, 309 käsityöblogi-hakusanalla ja 106 neule-hakusanalla. Google ja Social Mention löytää myös hakutuloksia villasukilla.

Kuulun Facebookissa VILLASUKAT (2,944 jäsentä) ja Villasukat rocks, kylmät jalat sucks (3,567 jäsentä) -ryhmiin sekä Villasukat-sivulle (159,228 tykkääjää). Olin mukana 15.10.-15.11.2009 Facebook-tapahtumassa nimeltä Villasukka jokaiseen suomalaiseen jalkaan! 745 muun osallistujan kanssa.

Villasukkien kutominen on hauskaa puuhaa, kokeile sinäkin!

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2010-2024 Oppimassa All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.7.2 theme from BuyNowShop.com.