Tammikuun paja etänä, osa II: Video verkkoon -harjoitus
Video verkkoon -harjoitus
Tehdään Annen molempien perjantain luentojen jälkeen.
Tutustu palveluihin, kerro käyttökokemuksiasi. Jos et ole aiemmin käyttänyt, tutustu palvelun verkkosivuihin, kirjaa havaintojasi, luo haluttessasi käyttäjätunnus ja kirjaa havaintojasi. Kokeile käyttämistä. Jos olet jo käyttänyt jotain videonjakopalvelua, jota ei mainita, kerro kokemuksiasi. Huomaa, että livestreamaus käsitellään erikseen (Bambuser, Qik ja vastaavat) eli tässä ensimmäisessä luennossa keskitytään videonjakopalveluihin.
Harjoitus tehdään tälle lomakkeelle.
Omista videokokemuksistani olen tehnyt oman yritykseni nettisivun alaosaan yhteenvedon sekä itse tehdystä videosta että muiden kuvaamista videoista.
Videot
22.10.2010: Sometu, tilannekatsaus 22.10.2010
23.9.2010: OnlineITK: Sosiaalinen media ja opetus -näkökulmia
22.5.2010: @PauliinaMakela Pauliina Mäkelä #Sometime2010
13.1.2010: Innovaatiojunan oviaukossa: Kitti Forsgård & Pauliina Mäkelä
13.1.2010: Innovaatiojuna
Annen ensimmäisen perjantailuennon jälkeen Riitta Ryhtä esitteli omaa näyttötyötänsä. Hän oli kirjoittanut aiheesta blogikirjoituksen Verkkokeiju-blogiinsa ja laittanut materiaalin SlideShareen.
[…] Teen linkityksiä asioihin muiden kurssien sisällön kanssa, kuten blogikirjoituksessa Tammikuun paja etänä, osa II: Video verkkoon -harjoitus, joka sisälsi mm. Sosiaalisen median tiedottaja -opintojen näytön esittelyn edellisen kurssin […]