Digitaalisessa puutarhassa oppimassa

Olen kasvava puu digitaalisessa puutarhassa. Levitän oksiani kohti uusia oppimisen ulottuvuuksia. Juureni ovat syvällä aiemmin opitussa. Jaan oppimaani tietoa eteenpäin puun oksilleni lennähtäneille linnuille.

Tällä ajatuksella aloitan oppimispäiväkirjablogin pitämisen. Opiskelen Otavan Opistolla sosiaaliseen mediaan keskittyvää audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkintoa. Aloitin opiskelut tänään syyskuun 24. päivänä.

Olen 39-vuotias kolmen pojan äiti Lempäälän Kuljusta. Teen osa-aikaisesti verkko-ohjaajan töitä Avoimet verkostot oppimiseen (AVO) -hankkeen Sometu-osahankkeessa. Olen myös osa-aikainen koulutusyrittäjä. Perustin oman koulutusyritykseni, Kinda Oy:n, heinäkuussa 2010 ja toiminnan aloitin elokuun 10. päivänä.

Olen aiemmin työskennellyt erilaisissa asiantuntijatehtävissä 11 vuotta Nokia Networksillä ja Nokia Siemens Networksillä sekä järjestänyt kansainvälisiä kongresseja sekä tapahtumia 3,5 vuotta. LinkedIn-profiilista löytyy lisää tietoa työurastani ja opiskeluistani.

Rakastan verkostoitumista ja sitä, kuinka oikean elämän jatkeena virtuaalielämä tukee monia asioita. Olen aiemmin tänä syksynä kirjoittanut blogikirjoitukset yhteisöllisen median heimoistani sekä ystäväyrittäjyydestä.

Tervetuloa mukaan matkalle oppimaan uusia asioita!

Tags: , , , , , , , , , ,

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2010-2024 Oppimassa All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.7.2 theme from BuyNowShop.com.